Η Εθνική Τράπεζα αγόρασε ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη

Η Εθνική Τράπεζα αγόρασε ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
9

Ουρανοξύστη ύψους 170 μέτρων αγόρασε η Εθνική Τράπεζα στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να συγκεντρώσει το σύνολο των κεντρικών υπηρεσιών της Finansbank, της θυγατρικής τράπεζας που διαθέτει στην Τουρκία. Ο ουρανοξύστης Crystal Tower διαθέτει 40 ορόφους, βρίσκεται στην περιοχή Levent στην Κωνσταντινούπολη και η επιφάνεια των προς χρήση χώρων του φτάνει τα 60.000 τ.μ.. Για την απόκτηση του από τον “Koru Property Investetments” η Εθνική φέρεται να διέθεσε το ποσό των 303 εκατ. δολαρίων (217 εκατ. ευρώ).

Η αγορά έγινε από τον Όμιλο Soyak που δραστηριοποιείται στα ακίνητα, στο τσιμέντο και στην ενέργεια.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η αγορά αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία στην αγορά επαγγελματικών ακινήτων.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Διαβαζοντας μου γεννηθηκε μια απορια.Η Finansbank επι χρονια αναφεροταν στον τυπο ως πολυ κερδοφορος,και οτι με τα κερδη της καλυπτε τις ζημιες του ομιλου της Εθνικης.Γιατι δεν αγορασε η ιδια το κτιριο και το αγορασε η Εθνικη που χρειαζεται,νομιζω,2--3 δις ανακεφαλαιοποιηση ;
Μετά απ' αυτή την είδηση που με γέμισε υπερηφάνεια, παίρνω πίσω τις ενστασεις μου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μας. Είναι οι πρώτες που φροντίζουν για την ανάπτυξη (της γείτονος).
Ρε παιδιά συγνώμη,αλλά 217 εκατ. ευρώ δεν είναι υπερβολικά λίγα χρήματα για έναν σχετικά καινούργιο ουρανοξύστη(μιλάμε για έναν ολόκληρο ουρανοξύστη το τονίζω);

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ