Ο Ομπάμα έχει (υποτίθεται) παράνομη σχέση με την Μπιγιόνσε

Ο Ομπάμα έχει (υποτίθεται) παράνομη σχέση με την Μπιγιόνσε Facebook Twitter
8

Ο Ομπάμα έχει (υποτίθεται) παράνομη σχέση με την Μπιγιόνσε Facebook Twitter

Από χτες όλο και φουντώνουν οι φήμες πως ο Πρόεδρος των Η.Π.Α Μπαράκ Ομπάμα διατηρεί δεσμό με την Μπιγιονσέ. Η φημολογία φαίνεται πως ξεκίνησε από γάλλο παπαράτσι ο οποίος υποστήριξε, σε συνέντευξή του σε γαλλικό ραδιόφωνο ότι  η εφημερίδα Washington Post θα έκανε την αποκάλυψη για τον παράνομο δεσμό

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο φωτογράφος, η Washington Post θα έκανε αυτή την αποκάλυψη την ώρα που ο Ομπάμα θα συναντούσε τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος πρόσφατα είχε αντίστοιχη περιπέτεια με τα ερωτικά του και προκάλεσε μιντιακή φρενίτιδα.

Ο Ομπάμα έχει (υποτίθεται) παράνομη σχέση με την Μπιγιόνσε Facebook Twitter

Άγνωστο πως, αλλά σύντομα, όλος ο τύπος άρχισε να ασχολείται με το θέμα και να αντιπαραθέτει φωτογραφίες από συναντήσεις των δύο που είχαν γίνει στις τελετές ορκωμοσίας του Προέδρου στις οποίες η Μπιγιόνσε έιχε τραγουδήσει.

Έως τώρα πάντως και παρόλο που όλοι το συζητάνε, η εφημερίδα Washington Post που υποτίθεται θα κάνει την αποκάλυψη με ντοκουμέντα δήλωσε πως δεν σκοπεύει να κάνει τέτοιου είδους δημοσίευμα και πως όσα λέγονται δεν ισχύουν.

It's Viral
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι όμως, το είπε: «Η χειραφέτηση μας κατέστρεψε. Ο άνδρας πρέπει να βάζει όρια»

It's Viral / Κι όμως, το είπε: «Η χειραφέτηση μάς κατέστρεψε. Ο άνδρας πρέπει να βάζει όρια»

Κανείς δεν κατάλαβε τι πυροδότησε τη σούπερ αμήχανη, έως ακατάλληλη, συζήτηση ανάμεσα στη Νανά Παλαιτσάκη και την Ελεονώρα Μελέτη, όμως αυτά ακούστηκαν την ώρα που γυναικοκτονίες, βιασμοί και παρενοχλήσεις βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια