Ο Ομπάμα έχει (υποτίθεται) παράνομη σχέση με την Μπιγιόνσε

 

Από χτες όλο και φουντώνουν οι φήμες πως ο Πρόεδρος των Η.Π.Α Μπαράκ Ομπάμα διατηρεί δεσμό με την Μπιγιονσέ. Η φημολογία φαίνεται πως ξεκίνησε από γάλλο παπαράτσι ο οποίος υποστήριξε, σε συνέντευξή του σε γαλλικό ραδιόφωνο ότι  η εφημερίδα Washington Post θα έκανε την αποκάλυψη για τον παράνομο δεσμό

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο φωτογράφος, η Washington Post θα έκανε αυτή την αποκάλυψη την ώρα που ο Ομπάμα θα συναντούσε τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος πρόσφατα είχε αντίστοιχη περιπέτεια με τα ερωτικά του και προκάλεσε μιντιακή φρενίτιδα.

 

Ο Ομπάμα έχει (υποτίθεται) παράνομη σχέση με την Μπιγιόνσε

 

Άγνωστο πως, αλλά σύντομα, όλος ο τύπος άρχισε να ασχολείται με το θέμα και να αντιπαραθέτει φωτογραφίες από συναντήσεις των δύο που είχαν γίνει στις τελετές ορκωμοσίας του Προέδρου στις οποίες η Μπιγιόνσε έιχε τραγουδήσει.

 

Έως τώρα πάντως και παρόλο που όλοι το συζητάνε, η εφημερίδα Washington Post που υποτίθεται θα κάνει την αποκάλυψη με ντοκουμέντα δήλωσε πως δεν σκοπεύει να κάνει τέτοιου είδους δημοσίευμα και πως όσα λέγονται δεν ισχύουν.