Η θετή κόρη του Γούντι Άλεν τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση

Η θετή κόρη του Γούντι Άλεν τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση Facebook Twitter
6

Για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν παιδί κατηγορεί τον Γούντι Άλεν η θετή κόρη του με επιστολή της στους Ν.Υ. Τimes. Η 28χρονη Ντίλαν Φάροου, αναφέρει ότι δέχτηκε επίθεση στη σοφίτα του σπιτιού τους όταν ήταν ακόμη 7 ετών.

«Όταν ήμουν 7 ετών ο Γούντι Άλεν με πήρε από το χέρι, με οδήγησε σε μια μικρή κακοφωτισμένη σοφίτα στον δεύτερο όροφο του σπιτιού μας. Μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα και να παίξω με το ηλεκτρικό τρενάκι του αδελφού μου. Με κακοποίησε σεξουαλικά», αναφέρει στην επιστολή η Φάροου.

 «Μου μιλούσε την ώρα που το έκανε, μου ψιθύριζε ότι είμαι ένα καλό μικρό κορίτσι, ότι αυτό θα ήταν το μυστικό μας, μου υποσχέθηκε ότι θα πάμε στο Παρίσι και ότι θα γίνω σταρ του κινηματογράφου», λέει μεταξύ άλλων. 

Όπως υποστηρίζει ακόμη, ανέφερε το περιστατικό στη μητέρα της Μια Φάροου, κάτι που κι εκείνη είχε υποστηρίξει για τον Γούντι Άλεν όταν βρισκόταν στη διαδικασία του διαζυγίου.

Τότε είχε ανακαλύψει ότι ο Άλεν είχε σχέση με μια άλλη υιοθετημένη κόρη της, την Σουν-Γι Πρέβιν, που τότε ήταν 20 ετών.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Χμμμ, η υπόθεση αυτή τότε είχε φτάσει στο δικαστήριο των ΗΠΑ, το οποίο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλές αμφιβολίες αν ο Γούντι Άλλεν διέπραξε το αδίκημα και τον αθώωσε γι' αυτό. Η κατάθεση της μικρής κρίθηκε από τους ψυχολόγους που διόρισε το δικαστήριο πολύ θολή και αμφίβολη. Δεν αποκλείεται με τα χρόνια, η Φάρροου σιγά σιγά να έκανε πλύση εγκεφάλου στην τότε ανήλικη και νυν ενήλικη κόρη της.Υ.Γ. Μη ξεχνάμε ότι η Φάρροου αποκάλυψε πρόσφατα για το φερόμενο γιο του Γούντι Άλλεν, ότι τελικά είναι του Φρανκ Σινάτρα, με τον οποίο διατηρούσε παράλληλες ερωτικές σχέσεις.
Το γράμμα δεν το έγραψε η Φάρροου αλλά το θύμα. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν σε θέση να της κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου ώστε να παρούσιάζει έτσι τα γεγονότα. Άλλωσε απ' ότι διάβασα υπάρχει και ηχογραφημένη η κατάθεση της κοπέλας όταν ήταν μικρή.
http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/45779Δες και αυτό το άρθρο.. Δε θα τολμούσα να υπερασπιστώ έναν παιδεραστή, μου προκαλεί αηδία και απόγνωση μόνο η σκέψη. Αλλά με θυμώνει εξίσου η σκέψη μιας γυναίκας που εκμεταλλεύεται τα παιδιά της με τέτοιο χυδαίο τρόπο για να εκδικηθεί τον πρώην της. Το συγκεκριμένο θέμα έμπαζε από τότε κάπως και νομίζω δε θα μάθουμε ποτέ τι πραγματικά έγινε..

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ