Τσίπρας: «Πάνω σε αυτούς τους τρεις πυλώνες θα ξαναχτίσουμε την Ελλάδα»

Τσίπρας: «Πάνω σε αυτούς τους τρεις πυλώνες θα ξαναχτίσουμε την Ελλάδα» Facebook Twitter
4

Σε εθνικό σχέδιο με τρεις πυλώνες, για την έξοδο της χώρας από την κρίση αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου που πραγματοποίησε το Lyndon B. Johnson School of Public Affairs, του Πανεπιστημίου του Τέξας.

Μιλώντας στην ενότητα με θέμα: «Μπορεί να διασωθεί η ευρωζώνη;» ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι οι τρεις πυλώνες που θα διέπουν το εθνικό σχέδιο είναι:

- Η σταθεροποίηση της οικονομίας με αύξηση των δημοσίων εσόδων, , μέσω της αναδιοργάνωσης του φορολογικού συστήματος. Στόχος, η φορολόγηση των υψηλών εισοδημάτων και του πλούτου και η πάταξη της φοροδιαφυγής, της φοροαπαλλαγής και των φορολογικών παραδείσων.

- Η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, μέσω ενός δημόσιου ταμείου για την χρηματοδότηση αυτής της άμεσης ανάγκης.

- Η αναδιάρθρωση της παραγωγικής βάσης της οικονομίας με τη δημιουργία μοντέλου ανάπτυξης με  αξιοπρεπώς αμειβόμενη και σταθερή εργασία.

Ο κ. Τσίπρας είπε επίσης ότι τόχος είναι να σταματήσει η ελεύθερη πτώση μισθών και αποδοχών, σε συνδυασμό με τη δημοσιονομική σταθεροποίηση.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Φωτογραφία του Τσίπρα με τεχνολογικό γκάτζετ....σε καθαρό εκσυγχρονισμένο περιβάλλον...μου θυμίζει εναν άλλο ήταν έτσι και τώρα κονομάει από διαλέξεις......αλλά τι λέω, το χάλια ντύσιμο, η μπάκα και η διαφαινόμενη έλλειψη εξοικείωσης με το γκάτζετ επαναφέρει τα πράγματα στη σωστή τους βάση...
Θρησκευτικά !Όλο και πιό πολύ η Αριστερά μοιάζει με τον χριστιανισμό. Χαζοχαρούμενα ευχολόγια "ισότητας", μοιράσματος του "πλούτου", απέχθειας στον ατομικό πλουτισμό, αλληλεγγύης γενικώς και αορίστως στους φτωχούς και στο βάθος κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας που κάνει τον άνθρωπο άπληστο. Αλληλούϊα !

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ