18.5.2022 Γεύση Οινοτουρισμός στη γη του Ερμή και του Πανός Δημήτρης Κούμανης 18.5.2022 Η εκδήλωση «Ανοικτές Πόρτες» αφορά οινικές περιηγήσεις και δοκιμές στα περισσότερα οινοποιεία της χώρας το διήμερο 28 και 29 Μαΐου. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
8.2.2022 Γεύση Η απόλαυση της παύσης μ’ ένα κρασί Δημήτρης Κούμανης 8.2.2022 Ο Βίβλινος Οίνος εσοδείας 2015 διατίθεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά και πωλείται αποκλειστικά στο M Shop του Μεγάρου Μουσικής. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
3.1.2022 Γεύση Ζωγραφική και οινοποσία: «Ταιριάζοντας» 4 σπουδαίους πίνακες με αντίστοιχα κρασιά Δημήτρης Κούμανης 3.1.2022 Απολαμβάνοντας πίνακες των Μιρό, Μπουζιάνη, Τσαρούχη και Μάρρου-Μαυρατζά παρέα με 4 ξεχωριστά κρασιά. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
23.11.2021 Γεύση Οινοτουρισμός στη δυτική Μακεδονία, τη γη των τεσσάρων λιμνών Δημήτρης Κούμανης 23.11.2021 Στην ευρύτερη περιοχή πρωταγωνιστεί η πολυδύναμη ερυθρή ποικιλία αμπέλου Ξινόμαυρο. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
10.10.2021 Γεύση 5 υπέροχα ελληνικά κρασιά περιορισμένης παραγωγής Δημήτρης Κούμανης 10.10.2021 Πέντε ετικέτες που ξαφνιάζουν ευχάριστα και δίνουν μεγάλη ευχαρίστηση στις φθινοπωρινές οινοποσίες. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
8.8.2021 Γεύση Τα μοναδικά κρασιά της Σάμου Δημήτρης Κούμανης 8.8.2021 Η Σάμος παράγει το κορυφαίο Μοσχάτο στη Μεσόγειο. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
1.8.2021 Ελλάδα Ένα νέο σχέδιο οργανώνεται για την ανάπτυξη του οινοτουρισμού Δημήτρης Κούμανης 1.8.2021 Ανακοινώθηκε από την υφυπουργό Τουρισμού στη Σαντορίνη. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
7.7.2021 Ταξίδια Νάξος: Εξαιρετικά κρασιά, φημισμένα τυριά και άλλα μοναδικά προϊόντα Δημήτρης Κούμανης 7.7.2021 Ένα γαστρονομικό οδοιπορικό σε όσα καλά έχει να μας δώσει το κυκλαδονήσι. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
1.6.2021 Γεύση Πίνοντας το πολύτιμο κρασί της Ανάφης Δημήτρης Κούμανης 1.6.2021 Στις μικροσκοπικές, άνυδρες πεζούλες της Ανάφης, ένας επίμονος αμπελουργός, ο Στέφανος Μιχάλης του Κτήματος Φλαμουρού, έχει δημιουργήσει ένα μικρό οινολογικό θαύμα, φροντίζοντας παλιά κλήματα ή φυτεύοντας νέα κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
14.2.2021 Γεύση 5 καλά ελληνικά κρασιά που κοστίζουν μέχρι 15 ευρώ και οι ιδανικές γεύσεις που τα συνοδεύουν Δημήτρης Κούμανης 14.2.2021 Το κρασί παραμένει παρηγοριά σε συνθήκες εγκλεισμού, με ή χωρίς φαγητό. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
14.12.2020 Γεύση Επιλέγοντας ανάμεσα σε «συμβατικά» και «φυσικά» κρασιά Δημήτρης Κούμανης 14.12.2020 Γιατί τα κρασιά που έχουν οινοποιηθεί με ελάχιστες παρεμβάσεις, χαμηλές θειώσεις και ελάχιστα έως καθόλου φιλτραρίσματα κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις του κοινού. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
22.11.2020 Γεύση Εισαγωγή στον θαυμαστό κόσμο του κρασιού Δημήτρης Κούμανης 22.11.2020 Όποιος επιθυμεί να μάθει περισσότερα από το να πίνει απλώς χαλαρά με την παρέα του, πρέπει να έχει στο μυαλό του τέσσερις παράγοντες: συνεχείς δοκιμές, μπόλικο διάβασμα, ταξίδια σε οινοπέδια και γνωριμία με τους ανθρώπους που το παράγουν. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
28.9.2020 Γεύση 5 εξαιρετικά κρασιά από αιγαιοπελαγίτικα νησιά Δημήτρης Κούμανης 28.9.2020 Κρασιά προερχόμενα από τα ελληνικά νησιά πάντα ιντριγκάρουν. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
30.4.2020 Γεύση Τα κρασιά της καραντίνας Δημήτρης Κούμανης 30.4.2020 Με την προσμονή της σταδιακής επαναλειτουργίας μπαρ και εστιατορίων, σας προτείνουμε 5 κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα που δοκιμάσαμε την περίοδο της καραντίνας και κάνουν τη διαφορά. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
2.2.2020 Γεύση Καφές και κρασί: Σχέση γοητείας και αντιθέσεων Δημήτρης Κούμανης 2.2.2020 Ούτε εμείς φανταζόμασταν πως αυτά τα δύο αγαθά γεύσης, που αποτελούν καθημερινή συνήθεια για εκατομμύρια ανθρώπους, έχουν τόσο μεγάλες και θεμελιώδεις διαφορές. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
19.1.2020 Γεύση Κρασιά που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα χρονιά Δημήτρης Κούμανης 19.1.2020 Οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς αποτελούν παραδοσιακά περίοδο δοκιμών για τους οινόφιλους. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
9.12.2019 Γεύση Ένας Έλληνας διατηρεί μια φημισμένη κάβα στη Γαλλία και έχει πολλά να πει για το κρασί Δημήτρης Κούμανης 9.12.2019 O Γιώργος Λελεκτσόγλου μοιράζεται μαζί μας λίγη από τη βαθιά γνώση και αγάπη του για τον κόσμο του κρασιού. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
2.11.2019 Γεύση Νέες προτάσεις κρασιών (Ελλάδα & Ιταλία) Δημήτρης Κούμανης 2.11.2019 Eπιλογές από το πλήθος της παραγωγής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
1.11.2019 Γεύση Ξινόμαυρο: Μια ελληνική ποικιλία σταφυλιού έχει πλέον τη δική της Παγκόσμια Ημέρα Δημήτρης Κούμανης 1.11.2019 Τι πρέπει να ξέρεις για μία από τις σημαντικότερες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα και μερικές οινικές προτάσεις. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
29.9.2019 Γεύση Η νέα σεζόν ξεκινάει με 7 υπέροχα φθινοπωρινά κρασιά Δημήτρης Κούμανης 29.9.2019 7 ετικέτες που αξίζει να δοκιμάσετε φέτος το φθινόπωρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ