Η Teleperformance Greece αποτελεί ένα πρότυπο diversity κουλτούρας

Η Teleperformance Greece αποτελεί ένα πρότυπο diversity κουλτούρας Facebook Twitter
Η Teleperformance Greece έχει υπερήφανα υπογράψει τη Χάρτα της Διαφορετικότητας, επικυρώνοντας τον σεβασμό της στα ανθρώπινα δικαιώματα και στη μοναδικότητα κάθε ατόμου.
0

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ κεντρικό πυλώνα της φιλοσοφίας της Teleperformance Greece και βασική κινητήρια δύναμη, προσφέροντας ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με έντονα ανθρωποκεντρική κουλτούρα, επενδύοντας έμπρακτα τόσο στη διαφορετικότητα όσο και στη συμπερίληψη και στην ισότητα.

Σήμερα η Teleperformance Greece έχει φέρει κοντά πάνω από 11.000 επαγγελματίες 109 διαφορετικών εθνικοτήτων, οι οποίοι μιλούν πάνω από σαράντα διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους και εξυπηρετούν περισσότερες από 140 αγορές σε εννιά διαφορετικά hubs σε όλη την Ελλάδα. Οι εργαζόμενοι συνθέτουν μια δυνατή ποικιλόμορφη ομάδα με μοναδικά χαρακτηριστικά και εμπειρίες. Η Teleperformance Greece αγκαλιάζει τη μοναδικότητα των ανθρώπων της, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, αναπηρίας, εθνικότητας, θρησκείας ή άλλων ιδεολογιών.

Μία από τις κορυφαίες στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρείας είναι η προώθηση και η επίτευξη της ισότητας των φύλων, γι’ αυτό και έχει λανσάρει το TP Women, μια παγκόσμια πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών. Επιπλέον, ακολουθεί μια στρατηγική διαφοροποίησης στις προσλήψεις με σαράντα εξειδικευμένους επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού που έρχονται πιο κοντά στην κουλτούρα των υποψηφίων και επικοινωνούν μαζί τους στη μητρική τους γλώσσα.

Η Teleperformance σέβεται τη διαφορετικότητα των θρησκειών των εργαζομένων της και διαθέτει ξεχωριστούς χώρους προσευχής, ενώ παράλληλα οργανώνει συχνά cultural events και συγχρόνως, μέσα από πολλές δράσεις, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες, τους δίνει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να ανταλλάξουν πολιτιστικά χαρακτηριστικά και να χτίσουν σημαντικές σχέσεις μεταξύ τους.

Από το 2020 η Teleperformance Greece έχει προχωρήσει στην εφαρμογή ενός πλάνου Impact Sourcing σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς, οργανισμούς και ΜΚΟ, προσελκύοντας υποψηφίους από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και προσφέροντάς τους την ευκαιρία να (επαν)ενταχθούν στην αγορά εργασίας. Ο αριθμός των ωφελούμενων, μεταξύ των οποίων ανάπηροι, άστεγοι, μακροχρόνια άνεργοι και πρόσφυγες, έχει ξεπεράσει τους 1.054 και αυξάνεται διαρκώς. 

718
To νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

Η Teleperformance σέβεται τη διαφορετικότητα των θρησκειών των εργαζομένων της και διαθέτει ξεχωριστούς χώρους προσευχής, ενώ παράλληλα οργανώνει συχνά cultural events και συγχρόνως, μέσα από πολλές δράσεις, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες, τους δίνει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να ανταλλάξουν πολιτιστικά χαρακτηριστικά και να χτίσουν σημαντικές σχέσεις μεταξύ τους. Προσφέρει, επίσης, δωρεάν μαθήματα ελληνικών που διεξάγονται διαδικτυακά εν μέσω πανδημίας, ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ελληνική κοινωνία. 

Με το ξέσπασμα της πανδημίας και την επέκταση της τηλεργασίας η Teleperformance Greece μετέφερε σε virtual interface όλες τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις της. Εφαρμόζοντας το work from home άμεσα για το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών και των εργαζομένων της εταιρείας, η ΤPGR κατάφερε να ενσωματώσει στο ανθρώπινο δυναμικό της ανθρώπους ευάλωτων ομάδων.

Η Teleperformance Greece έχει υπερήφανα υπογράψει τη Χάρτα της Διαφορετικότητας, επικυρώνοντας τον σεβασμό της στα ανθρώπινα δικαιώματα και στη μοναδικότητα κάθε ατόμου. Δέσμευσή της είναι να συνεχίσει να προσφέρει ίσες ευκαιρίες και ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από διακρίσεις και στερεότυπα που στηρίζει την ποικιλομορφία και την ένταξη. Στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων της, οι οποίοι αποτελούν τον πιο πολύτιμο παράγοντα της επιτυχίας της, αναγνωρίζοντας εμπράκτως τη συμβολή και τις καθημερινές προσπάθειες όλων.

Για την Teleperformance Greece κάθε αλληλεπίδραση είναι σημαντική και είναι ο μόνος δρόμος για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ποικιλομορφία, την ισότητα και την ενσωμάτωση.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

To νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

Ιδέες
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμητρα Κογκίδου: «Η ορθή χρήση της γλώσσας είναι μια πολιτική πράξη»

Ισότητα των φύλων / Δήμητρα Κογκίδου: «Η ορθή χρήση της γλώσσας είναι μια πολιτική πράξη»

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του ΑΠΘ και Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης μιλά στο ampa για τον αντισεξιστικό, συμπεριληπτικό λόγο στην Ελλάδα σήμερα
ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΑ
Αλεξάντρ Λακρουά: «Να ξαναδούμε τον έρωτα ως μια υψηλή τέχνη»

Ιδέες / Αλεξάντρ Λακρουά: «Να ξαναδούμε τον έρωτα ως μια υψηλή τέχνη»

Μια απολαυστική, «αγαπησιάρικη» συζήτηση με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο, φιλόσοφο και διευθυντή σύνταξης του περιοδικού «Philosophie» για την αγάπη, τον έρωτα και άλλα «δαιμόνια» με αφορμή την παρουσία του στο 1ο Φεστιβάλ Φιλοσοφίας που διοργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο (27-28/5).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Maïa Mazaurette: «Δεν υπάρχει ούτε βιώσιμη ούτε ευτυχισμένη πατριαρχία»

Συνέντευξη / Maïa Mazaurette: «Δεν υπάρχει ούτε βιώσιμη ούτε ευτυχισμένη πατριαρχία»

Η διάσημη γαλλίδα δημοσιογράφος, συγγραφέας και ακτιβίστρια του φεμινισμού μιλά στο ampa, με αφορμή την παρουσία της στο 1ο Φεστιβάλ Φιλοσοφίας που διοργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με τη LIFO και το ampa.lifo.gr
THE LIFO TEAM
Ξενοφών Διον. Μουσάς: «Ο άνθρωπος, τη στιγμή που γεννιέται, περνάει τη μεγαλύτερη κρίση της ζωής του»

Ιδέες / Ξενοφών Διον. Μουσάς: «Ο άνθρωπος, τη στιγμή που γεννιέται, περνάει τη μεγαλύτερη κρίση της ζωής του»

Εννέα διακεκριμένες προσωπικότητες απ’ όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής απαντούν στο ερώτημα: «Ζούμε στην εποχή της μεγάλης αβεβαιότητας;».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Νίκος Ερηνάκης: «Η ύστερη νεωτερικότητα έχει εξελιχθεί σε αδιέξοδη παθογένεια στασιμότητας»

Ιδέες / Νίκος Ερηνάκης: «Η ύστερη νεωτερικότητα έχει εξελιχθεί σε αδιέξοδη παθογένεια στασιμότητας»

Εννέα διακεκριμένες προσωπικότητες απ’ όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής απαντούν στο ερώτημα: «Ζούμε στην εποχή της μεγάλης αβεβαιότητας;».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ