Γεωργία Καρούντζου: «Είμαστε ανοιχτοί. Όλα τα άλλα ακολουθούν»

«Είμαστε ανοιχτοί. Όλα τα άλλα ακολουθούν» Facebook Twitter
Η Γεωργία Καρούντζου είναι Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας JTI.
0

ΣΤΗΝ JTI ΕΧΟΥΜΕ μια αδιαπραγμάτευτη και ευαισθητοποιημένη στάση πάνω σε ζητήματα αποκλεισμού, προκαταλήψεων και διακρίσεων. Άλλωστε, πώς θα ήταν δυνατό μια τόσο μεγάλη, διεθνής εταιρεία, που δραστηριοποιείται σε 130 χώρες του κόσμου, απασχολώντας 40.000 εργαζομένους από 118+ εθνικότητες, να δέχεται, να στηρίζει ή να επικροτεί πρακτικές άνισης μεταχείρισης; 

Το ανοιχτό πνεύμα που διαπνέει την επιχειρηματική μας κουλτούρα και τη νοοτροπία μας δεν «βλέπει» φύλα, χρώμα δέρματος, εθνικότητες, θρησκείες, σεξουαλικό προσανατολισμό ή αναπηρίες, αλλά ταλέντα, ικανότητες, γνώσεις και πάθος για αλλαγή, προσβλέποντας σε ένα βιώσιμο μέλλον για όλους. 

Φέτος η JTI κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση στη λίστα του Top Employers Institute με τους κορυφαίους εργοδότες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ε.Ε.

Η κουλτούρα αυτή μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει τόσο στη λειτουργία της εταιρείας και τα αποτελέσματά της όσο και στους ανθρώπους της. Μόνο έτσι μπορούμε να καταστήσουμε την JTI ένα ακόμη καλύτερο μέρος για να εργάζεται κανείς. 

718
To νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

Η JTI δεν περιμένει τις αλλαγές σε τοπικό επίπεδο για να κάνει τη διαφορά. Το ανοιχτό πνεύμα της εταιρείας εκφράζεται μέσα από νέες πολιτικές, όπως αυτή της γονικής άδειας που εφαρμόζεται διεθνώς και στην Ελλάδα, παρέχοντας 20 εβδομάδες άδειας σε κάθε εργαζόμενο που κάνει παιδί, ανεξαρτήτως φύλου ή τρόπου απόκτησής του παιδιού. Ή όταν καθόμαστε σε ένα τραπέζι, άνδρες και γυναίκες, και συζητάμε θέματα ισότητας. 

Φέτος η JTI κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση στη λίστα του Top Employers Institute με τους κορυφαίους εργοδότες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ε.Ε. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Το να είμαστε διεθνώς μία από τις πρώτες εταιρείες που έλαβαν την πιστοποίηση Παγκόσμιου Πρότυπου Ισότητας (Global Equality Standards) από την Ε.Υ. είναι ιδιαίτερα σημαντικό και τιμητικό. Αλλά δεν μένουμε εκεί, δρέποντας απλώς τις δάφνες μας. Είμαστε ανοιχτοί και προχωράμε. 

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

To νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

Ιδέες
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμητρα Κογκίδου: «Η ορθή χρήση της γλώσσας είναι μια πολιτική πράξη»

Ισότητα των φύλων / Δήμητρα Κογκίδου: «Η ορθή χρήση της γλώσσας είναι μια πολιτική πράξη»

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του ΑΠΘ και Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης μιλά στο ampa για τον αντισεξιστικό, συμπεριληπτικό λόγο στην Ελλάδα σήμερα
ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΑ
Αλεξάντρ Λακρουά: «Να ξαναδούμε τον έρωτα ως μια υψηλή τέχνη»

Ιδέες / Αλεξάντρ Λακρουά: «Να ξαναδούμε τον έρωτα ως μια υψηλή τέχνη»

Μια απολαυστική, «αγαπησιάρικη» συζήτηση με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο, φιλόσοφο και διευθυντή σύνταξης του περιοδικού «Philosophie» για την αγάπη, τον έρωτα και άλλα «δαιμόνια» με αφορμή την παρουσία του στο 1ο Φεστιβάλ Φιλοσοφίας που διοργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο (27-28/5).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Maïa Mazaurette: «Δεν υπάρχει ούτε βιώσιμη ούτε ευτυχισμένη πατριαρχία»

Συνέντευξη / Maïa Mazaurette: «Δεν υπάρχει ούτε βιώσιμη ούτε ευτυχισμένη πατριαρχία»

Η διάσημη γαλλίδα δημοσιογράφος, συγγραφέας και ακτιβίστρια του φεμινισμού μιλά στο ampa, με αφορμή την παρουσία της στο 1ο Φεστιβάλ Φιλοσοφίας που διοργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με τη LIFO και το ampa.lifo.gr
THE LIFO TEAM
Ξενοφών Διον. Μουσάς: «Ο άνθρωπος, τη στιγμή που γεννιέται, περνάει τη μεγαλύτερη κρίση της ζωής του»

Ιδέες / Ξενοφών Διον. Μουσάς: «Ο άνθρωπος, τη στιγμή που γεννιέται, περνάει τη μεγαλύτερη κρίση της ζωής του»

Εννέα διακεκριμένες προσωπικότητες απ’ όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής απαντούν στο ερώτημα: «Ζούμε στην εποχή της μεγάλης αβεβαιότητας;».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Νίκος Ερηνάκης: «Η ύστερη νεωτερικότητα έχει εξελιχθεί σε αδιέξοδη παθογένεια στασιμότητας»

Ιδέες / Νίκος Ερηνάκης: «Η ύστερη νεωτερικότητα έχει εξελιχθεί σε αδιέξοδη παθογένεια στασιμότητας»

Εννέα διακεκριμένες προσωπικότητες απ’ όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής απαντούν στο ερώτημα: «Ζούμε στην εποχή της μεγάλης αβεβαιότητας;».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ