Νέο όνομα για την BM Premium Beverages

Νέο όνομα για την BM Premium Beverages Facebook Twitter
0

Η DRINKS & CO (πρώην Premium Beverages) συμμετείχε επιτυχημένα και στο φετινό 10ο Athens Bar Show στην Τεχνόπολη παρουσιάζοντας το νέο της brand name και βέβαια τα δεκάδες brands ποτών που διαθέτει στο portfolio της και αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά.

Η DRINKS & CO διαγράφει τα τελευταία χρόνια μία διαρκώς αυξανόμενη επιτυχημένη πορεία πωλήσεων και είναι ήδη γνωστή, ως εταιρεία εισαγωγής, αντιπροσώπευσης και διανομής premium αλκοολούχων ποτών καθώς και μη αλκοολούχων συστατικών για bar όπως πουρέδες φρούτων, σιρόπια για cocktail και ροφήματα.

Νέο όνομα για την BM Premium Beverages Facebook Twitter

Η εταιρεία DRINKS & CO, ιδρύθηκε ως BM Premium Beverages το 2013 από τον Θωμά Μακρή.

Σήμερα η DRINKS & CO, με γνώμονα πάντοτε την υψηλή ποιότητα και τις προσεγμένες επιλογές, εισάγει, αντιπροσωπεύει και διανέμει στην Ελληνική αγορά της Horeca και του χονδρεμπορίου δεκάδες brands αποσταγμάτων που σταδιακά πρόσθεσε στην γκάμα της. Παράλληλα με διαρκή έρευνα και εύστοχα εμπορικά κριτήρια συνεχίζει να αναπτύσσεται, εισάγοντας νέες προτάσεις.

Νέο όνομα για την BM Premium Beverages Facebook Twitter

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ