Lidl Ελλάς: 7 βραβεύσεις στα Women Empowerment και Diversity & Inclusion Awards 2022

7 βραβεύσεις για τη Lidl Ελλάς στα Women Empowerment και Diversity & Inclusion Awards 2022 Facebook Twitter
(από αριστερά): Δημήτρης Δεμίρης, Head of HR Marketing, Μαρία Ρουκούδη, Cοrporate Responsibility Consultant, Βίκυ Βουτσά, Leadership & Culture Specialist, Βάνα Κοτσασαρλίδου, Leadership & Culture Specialist, Γκέλυ Παπαδημητρίου, Head of Leadership & Culture, Νικολέττα Κολομπούρδα, HR Director και Member of the Board της Lidl Ελλάς, Giovanna Καμπούρη, Πρόεδρος Επιτροπής Αξιολόγησης Women Empowerment Awards 2022 - Μέλος του Δ.Σ. των εταιρειών ΕΕΣΥΠ (Υπερταμείο) στην Ελλάδα, AptarGroup στις ΗΠΑ και Puig SL και Exea Ventures στην Ισπανία
0

Η Lidl Ελλάς βραβεύτηκε στους δύο θεσμούς των Women Empowerment Awards 2022 και των Diversity & Inclusion Awards 2022 ως αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών της για την εξασφάλιση ενός περιβάλλοντος ισότητας και συμπερίληψης απαλλαγμένο από διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε στον θεσμό των Women Empowerment Awards 2022:

- Platinum βραβείο, τη μεγαλύτερη διάκριση του θεσμού, για το σύνολο των δράσεών της εξασφαλίζοντας ένα εργασιακό περιβάλλον ισότητας και συμπερίληψης.

- Gold βραβείο στην κατηγορία «Retail» για τις δράσεις υποστήριξης της ισότητας των φύλων, της γυναικείας ενδυνάμωσης, της αποδοχής της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης.

Στον θεσμό των Diversity & Inclusion Awards 2022 η Lidl Ελλάς απέσπασε:

- 2 Gold βραβεία στις κατηγορίες «Employee Network» και «Team Bonding» για το Lidlwood, το πρόγραμμα που προβάλλει την αυθεντική Lidl Ελλάς και δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους της να λάβουν μέρος σε εσωτερικές και εξωτερικές καμπάνιες επικοινωνίας.

- 1 Silver βραβείο στην κατηγορία «Marketing Campaign» για την καμπάνια Diversity που επικοινωνεί τη δέσμευσή της για ίση μεταχείριση ανεξαρτήτως φύλου, τη στήριξη της οικογένειας και την κουλτούρα της διαφορετικότητας.

- 1 Bronze βραβείο στην κατηγορία «Training & Coaching» για τις Εκπαιδευτικές Δράσεις κατά της Παρενόχλησης στον χώρο εργασίας, ώστε να διασφαλίζεται ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς παρενοχλητικές συμπεριφορές και περιστατικά.

- 1 Bronze βραβείο στην κατηγορία «CSR Activity» για την Πανελλήνια καμπάνια ενημέρωσης «Εμείς οι Γυναίκες», μία συνέργεια της Lidl Ελλάς με τη HOPEgenesis, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Η καμπάνια εστιάζει στην προβολή έξι γυναικών, οι οποίες αφηγούνται από μία ξεχωριστή ιστορία, όμως όλες μαζί δίνουν ένα μήνυμα: Μπορούμε Καριέρα και Οικογένεια μαζί.

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, HR Director & Member of the Board της Lidl Ελλάς, δήλωσε:  «Υποστηρίζουμε τους δύο νέους αυτούς θεσμούς που επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στην ελληνική αγορά εργασίας και ελπίζουμε ότι θα αποτελέσουν κινητήρια δύναμη ώστε όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να εργαστούν προς ένα εργασιακό περιβάλλον ισότητας. Για εμάς, οι βραβεύσεις αποτελούν επιπλέον δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα φιλικό και συμπεριληπτικό περιβάλλον για κάθε έναν και κάθε μία της μεγάλης μας ομάδας».

Οι βραβεύσεις της εταιρείας ενισχύουν τη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός ολοένα και περισσότερο συμπεριληπτικού περιβάλλοντος εργασίας χωρίς διακρίσεις.

Σε αυτήν την κατεύθυνση η Lidl Ελλάς έχει υπογράψει τις Αρχές των Ηνωμένων Εθνών περί Ενδυνάμωσης των Γυναικών (WEPs), την παγκόσμια πρωτοβουλία για την προώθηση των γυναικών και την ισότητα των φύλων, τη Χάρτα Διαφορετικότητας και έχει λάβει την πιστοποίηση ισότητας SHARE.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

team.lidl.gr

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ISOMAT στην BATIMAT 2022, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση στη Γαλλία για τον κατασκευαστικό κλάδο

Market news / Η ISOMAT στην BATIMAT 2022, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση στη Γαλλία για τον κατασκευαστικό κλάδο

Η ISOMAT,  συμμετέχει στην BATIMAT 2022, στη διεθνή έκθεση στη Γαλλία για τον κατασκευαστικό κλάδο, η οποία λαμβάνει χώρα στο Παρίσι από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Paris Porte de Versailles.
THE LIFO TEAM
BMW Financial Services & BMW Σφακιανάκης χορηγοί στο τουρνουά Filothei Tennis Open

Market news / BMW Financial Services & BMW Σφακιανάκης χορηγοί στο τουρνουά Filothei Tennis Open

Ένα εντυπωσιακό BMW iX βρίσκεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Φιλοθέης καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά για να το γνωρίσουν από κοντά οι λάτρεις του μοντέλου αλλά και του αθλήματος της αντισφαίρισης.
THE LIFO TEAM
efood Voxxed Days

Market news / Voxxed Days: Το efood στο μεγαλύτερο συνέδριο ανάπτυξης λογισμικού και νέων τεχνολογιών

Για το efood, η επένδυση στους ανθρώπους που δημιουργούν και εξελίσσουν την τεχνολογία για τη βέλτιστη αξιοποίηση των υπηρεσιών του, είναι συνώνυμη με την ίδια την ανάπτυξη της εταιρείας.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος μειώνει διαρκώς το ενεργειακό της αποτύπωμα

Market news / Lidl Ελλάς: Πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος, μειώνει διαρκώς το ενεργειακό της αποτύπωμα

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε και φέτος κατά ISO 50001 για το σύστημα διαχείρισης ενέργειάς της και εξασφάλισε πράσινα πιστοποιητικά για το 100% της ενέργειας που προμηθεύεται από την Protergia, τον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ