Η SOUL Creative Agency μεγαλώνει το team της και γιορτάζει την ομαδικότητα

Wednesdays with (a) SOUL part 3 Facebook Twitter
0

H SOUL Creative Agency, περήφανα παρουσιάζει το επόμενο internal workshop της για τον εορτασμό της ομαδικότητας και την κατανόηση της δύναμης της ομάδας, στα πλαίσια του θεσμού Wednesdays with (a) SOUL.

Wednesdays with (a) SOUL part 3 Facebook Twitter


Ο επισκέπτης και ομιλητής της ημέρας θα είναι ο Ορφέας Σταύρου, managing partner της Evalion – SHL Greece & Cyprus, που θα βοηθήσει στην κατανόηση των λήψεων αποφάσεων της ομάδας της SOUL, και θα προωθήσει την εξέλιξη των επαγγελματιών του γραφείου. Όλα αυτά στα πλαίσια της ομαδικότητας, και της συνεργασίας με ήθος, αρχές που προκύπτουν
από το DNA του δημιουργικού γραφείου.

Wednesdays with (a) SOUL part 3 Facebook Twitter


Για την SOUL Creative Agency προτεραιότητα αποτελούν οι άνθρωποι πίσω από την εταιρεία που είναι η κινητήριος δύναμη της και μέσω αυτής της ενέργειας προχωρά εδώ και δέκα χρόνια προς το μέλλον. Αυτό το workshop αποτελεί μια ειδική αναφορά σε όλη την ομάδα και την βαρύτητα της δουλειάς τους.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skroutz έφτασε τα 200 σημεία αυτόματης παραλαβής ‘Skroutz Point’ στην Ελλάδα

Market news / Η Skroutz έφτασε τα 200 σημεία αυτόματης παραλαβής «Skroutz Point» στην Ελλάδα

Τα «Skroutz Point» απαντούν με επιτυχία στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών, καθώς έχουν εξυπηρετήσει από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους ως τώρα, περισσότερες από 150 χιλιάδες αποστολές
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας και τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τρόφιμα και νερό

Market news / Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πυρόπληκτους και τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τρόφιμα και νερό

Από την πρώτη στιγμή η εταιρεία και οι άνθρωποί της πρόσφεραν άμεση στήριξη στους Δήμους Πεντέλης, Παλλήνης και Δυτικής Λέσβου, ενώ έχουν δρομολογηθεί και δράσεις στήριξης των Δήμων Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Σουφλίου / Κοινότητα Δαδιάς.
THE LIFO TEAM
H 5η #UMImpactDay της UM

Market news / #UMImpactDay: Για 5η συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι της UM προσφέρουν εθελοντικά σε κοινωνικές δράσεις

Οι UMers 50 χωρών, τουλάχιστον 100 αγορών και 120 γραφείων, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες τους, στην πρώτη δια ζώσης από το 2019, Impact Day.
THE LIFO TEAM
Η Polygreen εξαγοράζει την ΠΕΡΜΕ HELLAS

Market news / Η Polygreen εξαγοράζει την ΠΕΡΜΕ HELLAS

Με την κίνηση αυτή η Polygreen συμπληρώνει ακόμα περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, αποκτώντας σημαντικό πλέον αποτύπωμα και στον τομέα των logistics, αλλά και υποδομές που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις και εξοπλισμό αποκομιδής και μεταφοράς αποβλήτων.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ