Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης στηρίζει έμπρακτα τη βιώσιμη ανάπτυξη

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης στηρίζει έμπρακτα τη βιώσιμη ανάπτυξη Facebook Twitter
0

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, έδωσε το παρόν πριν το Πάσχα στο "Growing Sustainably Together" workshop. Το workshop ήταν μια πρωτοβουλία του European Travel Retail Confederation (ETRC) και διοργανώθηκε από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών σε συνεργασία με την Hellenic Travel Trade Confederation, με κεντρικό θέμα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αμοιβαία δέσμευση και συμβολή των ενδιαφερόμενων μερών του κλάδου Travel – Retail προς αυτήν την κατεύθυνση. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Media Center του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την παρουσία στελεχών – εκπροσώπων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αλυσίδα αξίας του Travel Retail.

Στην εναρκτήρια ομιλία της, η πρόεδρος του ETRC, Dr. Jennifer Cords, υπογράμμισε τη σημασία της «ανάληψης δράσης πέραν της συμμόρφωσης», ενώ παράλληλα, συμμετείχε και σε πάνελ συζήτησης για τα οικοσυστήματα των αεροδρομίων και την προστιθέμενη αξία που η συντονισμένη δράση μπορεί να διαμορφώσει, στην πορεία για ένα μέλλον βασισμένο στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. Την εκδήλωση τίμησε με τη συμμετοχή της και η Υφυπουργός Τουρισμού, κυρία Σοφία Ζαχαράκη, η οποία τοποθετήθηκε σχετικά με την αναγκαιότητα αξιοποίησης ερευνητικών στοιχείων για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένης στρατηγικής για τον ελληνικό τουρισμό. Ο Head of Duty Free Business της Ποτοποιίας, κύριος Κωνσταντίνος Τριβυζάς τόνισε, με τη σειρά του, την ανάγκη μέριμνας για όλο το φάσμα της βιώσιμης ανάπτυξης εκ μέρους των σύγχρονων ελληνικών επιχειρήσεων.

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης στηρίζει έμπρακτα τη βιώσιμη ανάπτυξη Facebook Twitter

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου «ταξιδεύει» εδώ και χρόνια την ελληνική παράδοση και τα ελληνικά αρώματα σε περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο, καταφέρνοντας να έχει παρουσία στα σημαντικότερα καταστήματα αφορολόγητων ειδών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσέφερε στους παρευρισκόμενους δροσιστικά και γευστικά cocktails με βάση το Ούζο Πλωμαρίου και το Ούζο Άδολο και γέμισε το χώρο με αρώματα Αιγαίου.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Market news / Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Η νέα μοντέρνα τηλεοπτική καμπάνια της Anytime, παρουσιάζει τέσσερις πρωταγωνιστές να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινή τους μετακίνηση με το αυτοκίνητό τους.
THE LIFO TEAM
Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Market news / Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Η νέα μεγάλη τοιχογραφία σε κτίριο που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 31 απέναντι από την εμβληματική «τριλογία» (Πανεπιστήμιο, Ακαδημία, Βιβλιοθήκη), δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς και φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης street artist Atek.
THE LIFO TEAM
Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Market news / Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Tο νέο απόλυτα φορητό laptop 16 ιντσών HUAWEI Matebook D16, το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2 και άλλα προϊόντα με τεχνολογία αιχμής ήταν οι πρωταγωνιστές.
THE LIFO TEAM
Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Market news / Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου δια ζώσης Ημερίδων Ενημέρωσης με ενδιαφερόμενους φοιτητές στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Market news / Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Ερευνώντας 600 ερωτηθέντες από οργανισμούς που εκτείνονται σε 12 γεωγραφικές περιοχές και ασχολούνται με ποικίλους τομείς, η έρευνα παρέχει ένα «στιγμιότυπο» των εμπειριών που έχουν βιώσει εργαζόμενοι που ανήκουν στην LGBT+ κοινότητα.
THE LIFO TEAM
Ψωνίζω στη γειτονιά και στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις!

Market news / «Ψωνίζω στη γειτονιά»: Το πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς που στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

Ήδη 25.000 μικρές επιχειρήσεις είναι μέλη του προγράμματος και της αναπτυσσόμενης αυτής κοινότητας απολαμβάνοντας οφέλη και προνόμια  χωρίς καμία επιβάρυνση.
THE LIFO TEAM
ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Market news / ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Το Child Friendly Healthcare Initiative είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία με την οποία αναγνωρίζεται η δέσμευση των πιστοποιημένων νοσοκομείων προς τα δικαιώματα των παιδιών και την ποιότητα της περίθαλψης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ