Η Πλαίσιο Computers ξεχώρισε στα «Retail Business Awards 2022» με 10 βραβεία

Η Πλαίσιο Computers έλαμψε στα “Retail Business Awards 2022” με 10άδα βραβείων και το σημαντικότερο του θεσμού! Facebook Twitter
0

Με 10 βραβεία  - τα περισσότερα της βραδιάς -  η Πλαίσιο Computers ξεχώρισε στα Retail Business Awards 2022. Μεταξύ αυτών ήταν και η σημαντικότερη διάκριση του θεσμού – ο τίτλος του Retail Manager, τον οποίο έλαβε για ακόμα μία φορά ο CEO της εταιρείας, Κώστας Γεράρδος.

Η ομάδα της Πλαίσιο παρέλαβε πέντε Gold βραβεία στις κατηγορίες  «Social Media Retail Strategy», «E-Retailers», «Online Delivery/Last Mile Delivery», «Retail Logistics» και «Omni Retailer». Επιπλέον, διακρίθηκε με τρία Silver βραβεία – ένα στην κατηγορία «Retail Campaign» για την καμπάνια «Οικιακές συσκευές & Πλαίσιο – Μια σχέση ζωής», που ήταν ειδικά αφιερωμένη στις οικιακές συσκευές, ένα αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της οικογένειας προϊόντων της Πλαίσιο, και άλλα δύο στις κατηγορίες «Best Retailer Marketing Teams of the Year» και «Private Label» για το brand Turbo X. Τέλος, τη δεκάδα συμπλήρωσε ένα Bronze στην κατηγορία  «“Retail Campaign», για την καμπάνια «Με Black Friday στο Πλαίσιο… όλοι θα βλέπουν ΚΥΚΛΟΥΣ».

Ωστόσο, οι βραβεύσεις δε σταμάτησαν εκεί. Μία μέρα μετά, στα βραβεία-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022», η Πλαίσιο κατέκτησε τον τίτλο «Πρωταγωνιστής Κλάδου Τεχνολογία – H/Y» αλλά και τη διάκριση “Greek Business Champion”, που αναγνωρίζει την εξαιρετική της απόδοση, όπως αυτή αντικατοπτρίζεται στα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας.

Η Πλαίσιο Computers, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, λαμβάνει ως κίνητρο τις σημαντικές αυτές βραβεύσεις και βάζει ως στόχο της να συνεχίσει να προσπαθεί για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και ακόμα καλύτερες καμπάνιες.  

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ISOMAT στην BATIMAT 2022, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση στη Γαλλία για τον κατασκευαστικό κλάδο

Market news / Η ISOMAT στην BATIMAT 2022, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση στη Γαλλία για τον κατασκευαστικό κλάδο

Η ISOMAT,  συμμετέχει στην BATIMAT 2022, στη διεθνή έκθεση στη Γαλλία για τον κατασκευαστικό κλάδο, η οποία λαμβάνει χώρα στο Παρίσι από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Paris Porte de Versailles.
THE LIFO TEAM
BMW Financial Services & BMW Σφακιανάκης χορηγοί στο τουρνουά Filothei Tennis Open

Market news / BMW Financial Services & BMW Σφακιανάκης χορηγοί στο τουρνουά Filothei Tennis Open

Ένα εντυπωσιακό BMW iX βρίσκεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Φιλοθέης καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά για να το γνωρίσουν από κοντά οι λάτρεις του μοντέλου αλλά και του αθλήματος της αντισφαίρισης.
THE LIFO TEAM
efood Voxxed Days

Market news / Voxxed Days: Το efood στο μεγαλύτερο συνέδριο ανάπτυξης λογισμικού και νέων τεχνολογιών

Για το efood, η επένδυση στους ανθρώπους που δημιουργούν και εξελίσσουν την τεχνολογία για τη βέλτιστη αξιοποίηση των υπηρεσιών του, είναι συνώνυμη με την ίδια την ανάπτυξη της εταιρείας.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος μειώνει διαρκώς το ενεργειακό της αποτύπωμα

Market news / Lidl Ελλάς: Πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος, μειώνει διαρκώς το ενεργειακό της αποτύπωμα

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε και φέτος κατά ISO 50001 για το σύστημα διαχείρισης ενέργειάς της και εξασφάλισε πράσινα πιστοποιητικά για το 100% της ενέργειας που προμηθεύεται από την Protergia, τον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ