Η Goodyear συμβάλλει στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος

Η Goodyear συμβάλλει στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος Facebook Twitter
0

Η Goodyear, στο πλαίσιο της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας, Goodyear Better Future και παραμένοντας πιστή στις αξίες της για προστασία του περιβάλλοντος, διατήρηση της βιοποικιλότητας και επιστροφή στην κοινωνία, στηρίζει έμπρακτα το έργο των οργανώσεων που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της προστασίας του φυσικού πλούτου της χώρας. Ειδικότερα, η Goodyear χορήγησε ελαστικά στην περιβαλλοντική οργάνωση του Αρκτούρου, στον Σύλλογο Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου και στην Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ο.Α.Κ.) Μεσσηνίας για να συνεχίσουν να προσφέρουν απρόσκοπτα τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο.

Η Goodyear, πέρα από το να σχεδιάζει κορυφαία ελαστικά τελευταίας τεχνολογίας, αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των οργανώσεων που επιχειρούν κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για να διαφυλάξουν το φυσικό περιβάλλον και να προστατεύσουν τις ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Τα τελευταία χρόνια, ειδικά το περσινό καλοκαίρι, η Ελλάδα δοκιμάστηκε από τις φυσικές καταστροφές οι οποίες προκάλεσαν ανυπολόγιστες καταστροφές τόσο στην χλωρίδα και την πανίδα όσο και στις τοπικές κοινωνίες των περιοχών που επλήγησαν περισσότερο.

Οι εθελοντικές ομάδες δασοπυρόσβεσης, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία, βρίσκονταν από την αρχή στην πρώτη γραμμή κατάσβεσης του πυρός και επιχειρούσαν με αυτοθυσία στο πύρινο μέτωπο. Πλέον, μετά την παραλαβή και τοποθέτηση των νέων ελαστικών, το πλήρωμα των οργανώσεων θα απολαμβάνει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και μέγιστη απόδοση χάρη στην καινοτομία και τις τεχνολογίες των ελαστικών της Goodyear.

Η μη-κυβερνητική, μη-κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση “Αρκτούρος” ιδρύθηκε το 1992 ,με στόχο να δώσει ένα τέλος στην παράνομη αιχμαλωσία αρκούδων και λύκων στην χώρα μας. Στόχος της οργάνωσης είναι η προστασία της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος, η εκπόνηση αντίστοιχων επιστημονικών μελετών, η διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων και λύσεων περιβαλλοντικού χαρακτήρα και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα βιοποοικιλότητας και αειφορίας. Η Goodyear, στηρίζει την πολύτιμη και αποτελεσματική δραστηριοποίηση του Αρκτούρου για την προστασία της άγριας ζωής και εξασφαλίζει στους ανθρώπους του υψηλά επίπεδα ασφάλειας και κορυφαία οδηγική απόδοση.

Η κα Νατάσσα Βελεσιώτη, Διευθύντρια Marketing της Goodyear Hellas δηλώνει: «Η Goodyear Hellas, πέρα από ηγέτιδα εταιρία στον κλάδο των ελαστικών, δείχνει διαχρονικά ένα κοινωνικό πρόσωπο, πιστεύοντας ότι η καινοτομία, η πρωτοπορία και η επιτυχία θα πρέπει να ανταποδίδονται στην κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, και σε αντιστοιχία με την στρατηγική εταιρικής υπευθυνότητας, Goodyear Better Future, αποφασίσαμε φέτος να στηρίξουμε τις οργανώσεις εκείνες που με το έργο τους προστατεύουν τον πολύτιμο φυσικό πλούτο της χώρας. Είμαστε στο πλευρό τους, για να συνεχίσουν να εκτελούν με αυτοθυσία την αποστολή τους, και τους ευχαριστούμε για όσα προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο»

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ISOMAT στην BATIMAT 2022, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση στη Γαλλία για τον κατασκευαστικό κλάδο

Market news / Η ISOMAT στην BATIMAT 2022, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση στη Γαλλία για τον κατασκευαστικό κλάδο

Η ISOMAT,  συμμετέχει στην BATIMAT 2022, στη διεθνή έκθεση στη Γαλλία για τον κατασκευαστικό κλάδο, η οποία λαμβάνει χώρα στο Παρίσι από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Paris Porte de Versailles.
THE LIFO TEAM
BMW Financial Services & BMW Σφακιανάκης χορηγοί στο τουρνουά Filothei Tennis Open

Market news / BMW Financial Services & BMW Σφακιανάκης χορηγοί στο τουρνουά Filothei Tennis Open

Ένα εντυπωσιακό BMW iX βρίσκεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Φιλοθέης καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά για να το γνωρίσουν από κοντά οι λάτρεις του μοντέλου αλλά και του αθλήματος της αντισφαίρισης.
THE LIFO TEAM
efood Voxxed Days

Market news / Voxxed Days: Το efood στο μεγαλύτερο συνέδριο ανάπτυξης λογισμικού και νέων τεχνολογιών

Για το efood, η επένδυση στους ανθρώπους που δημιουργούν και εξελίσσουν την τεχνολογία για τη βέλτιστη αξιοποίηση των υπηρεσιών του, είναι συνώνυμη με την ίδια την ανάπτυξη της εταιρείας.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος μειώνει διαρκώς το ενεργειακό της αποτύπωμα

Market news / Lidl Ελλάς: Πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος, μειώνει διαρκώς το ενεργειακό της αποτύπωμα

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε και φέτος κατά ISO 50001 για το σύστημα διαχείρισης ενέργειάς της και εξασφάλισε πράσινα πιστοποιητικά για το 100% της ενέργειας που προμηθεύεται από την Protergia, τον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ