Η Deloitte και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνουν παγκόσμια συνεργασία για την προώθηση του Ολυμπιακού Κινήματος

Η Deloitte και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνουν παγκόσμια συνεργασία για την προώθηση του Ολυμπιακού Κινήματος Facebook Twitter
0

Η Deloitte και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε.) ανακοίνωσαν την έναρξη μιας κορυφαίας δεκαετούς συνεργασίας, πέντε Αγώνων, μέχρι το 2032. Η Deloitte θα λειτουργήσει ως Παγκόσμιος Ολυμπιακός και Παραολυμπιακός Συνεργάτης για τους παρακάτω Αγώνες: Παρίσι 2024, Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες Μιλάνο-Κορτίνα 2026, Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Λος Άντζελες 2028, Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες 2030 και Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Μπρίσμπεϊν 2032.

Ως Παγκόσμιος Ολυμπιακός Συνεργάτης, η Deloitte θα εφαρμόσει τη βαθιά γνώση και εμπειρία της στη διοίκηση και στη συμβουλευτική επιχειρήσεων, ώστε να βοηθήσει στην ενίσχυση και στη διασφάλιση του ψηφιακού οικοσυστήματος της Δ.Ο.Ε., υποστηρίζοντας το Ολυμπιακό Κίνημα.

Η Deloitte και η Δ.Ο.Ε. έχουν σχηματίσει μια «συνεργασία με σκοπό», που αξιοποιεί σε σημαντικό βαθμό την επιχειρηματική οξύνοια της Deloitte, ώστε να βοηθήσει τη Δ.Ο.Ε. να πραγματοποιήσει το στρατηγικό σχέδιο δράσης της για το μέλλον, το Ολυμπιακό πρόγραμμα 2020+5, και το όραμά της να χτίσει έναν καλύτερο κόσμο μέσα από τον αθλητισμό. Στη συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, η Deloitte θα παράσχει μια παγκόσμια ομάδα με ευρεία γκάμα δυνατοτήτων στη διοίκηση και στην επιχειρησιακή συμβουλευτική, η οποία θα δημιουργήσει ουσιαστικό αντίκτυπο στις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές, στους δισεκατομμύρια οπαδούς και στους χιλιάδες αθλητές που κάνουν εφικτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Deloitte θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία της στις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και κυβερνητικές υπηρεσίες, ώστε να βοηθήσει το Ολυμπιακό κίνημα να προοδεύσει σε κρίσιμες προκλήσεις, όπως ορίζονται στην Ολυμπιακή Ατζέντα 2020+5, που σχετίζονται με θέματα εταιρικής διακυβέρνησης, στρατηγικής, βιωσιμότητας, διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης, αθλητικής υποστήριξης και ευημερίας.

«Ζούμε μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία. Το Ολυμπιακό Κίνημα διαδραματίζει ρόλο ζωτικής σημασίας στην «ενοποίηση» του κόσμου μέσα από τη φιλία, την αλληλεγγύη και την ευγενή άμιλλα και αυτό δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε σημαντικότερο. Η Deloitte και η Δ.Ο.Ε., μέσα από τη συνεργασία τους, φιλοδοξούν να αφήσουν το αποτύπωμά τους- να ενδυναμώσουν, να βελτιώσουν και να δημιουργήσουν ένα μακροχρόνιο και θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία μέσα από το Ολυμπιακό Κίνημα», λέει ο Punit Renjen, Global CEO της Deloitte.

«Είμαστε ευγνώμονες που συνεργαζόμαστε με την Deloitte και ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές που προσφέρει αυτή η συνεργασία σε όλο το Ολυμπιακό Κίνημα. Οι πρωτοβουλίες της Deloitte για  την προώθηση των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία της Δ.Ο.Ε. για περαιτέρω αλλαγή και μετασχηματισμό, όπως εκφράζεται στο στρατηγικό σχέδιο δράσης της Ολυμπιακής Ατζέντας 2020+5 της Δ.Ο.Ε. για το μέλλον» είπε ο Πρόεδρος της Δ.Ο.Ε., Thomas Bach.

«Έχοντας συνεργαστεί για αρκετά χρόνια τώρα με την Deloitte, η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC) είναι ενθουσιασμένη που μαζί θα εξερευνήσoυν το πώς η τεχνογνωσία και η ευρεία γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει η Deloitte μπορεί να ωφελήσει το ευρύτερο Παραολυμπιακό Κίνημα, καθώς σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τον αθλητισμό ως εργαλείο για να προωθήσουμε την κοινωνική ένταξη», είπε ο Πρόεδρος της IPC, Andrew Parsons.

Κάνοντας εφικτό τον μετασχηματισμό του Ολυμπιακού Κινήματος

Η Deloitte θα υποστηρίξει τη Δ.Ο.Ε. με τη στρατηγική της για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και θα αξιοποιήσει την ψηφιακή της τεχνογνωσία για να συμβουλεύσει σε τομείς όπως η εξατομίκευση της εμπειρίας των φιλάθλων και η βελτίωση των ψηφιακών υπηρεσιών, συνδέοντας φιλάθλους από όλο τον κόσμο και αυξάνοντας την ελκυστικότητα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Προώθηση του σκοπού της Δ.Ο.Ε. και προσπάθειες για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων

Ως ηγέτιδα σε οργανωτικές πρωτοβουλίες για ουσιαστικούς σκοπούς, η Deloitte θα προσφέρει την τεχνογνωσία της για να υποστηρίξει και να συμβουλεύσει τη Δ.Ο.Ε. στην εξέλιξη των στρατηγικών που θα την βοηθήσουν να επιτύχει το όραμα της διαμόρφωσης ενός καλύτερου κόσμου μέσα από τον αθλητισμό.

Η Deloitte θα εργαστεί με τη Δ.Ο.Ε. για την ανάπτυξη προγραμμάτων, έργων κληρονομιάς και οδηγών στρατηγικής σε πρωτοβουλίες όπως η υποστήριξη των αθλητών και η ψυχική υγεία, η διαφορετικότητα, η ισότητα και η συμπερίληψη, η βιωσιμότητα και η μείωση του αποτυπώματος άνθρακα των Αγώνων.

Σε αναγνώριση της σπουδαιότητας της καλής διακυβέρνησης και διαφάνειας, όπως εκφράζεται στην Ολυμπιακή Ατζέντα 2020+5, μέσα από αυτήν τη συνεργασία θα αναπτυχθεί ένα «Κέντρο Αριστείας» σχετικό με ενδεδειγμένες πρακτικές στη διαχείριση και διοίκηση λειτουργιών για τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές.

H Michele Parmelee, Global Chief People and Purpose Officer της Deloitte, είπε: «Αυτή η συνεργασία θα ενώσει δύο εμβληματικά παγκόσμια brands που μοιράζονται το πάθος να δημιουργήσουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Βλέπουμε αυτό το πνεύμα ενσαρκωμένο σε όσους σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες και εργάζονται στη Deloitte εμπνέοντάς μας να δούμε τις δυνατότητες των όσων η Deloitte και η Δ.Ο.Ε. μπορούν να επιτύχουν μαζί».

Ο Jiri Kejval, Marketing Commission Chair της Δ.Ο.Ε. δήλωσε: «Η σχέση της Deloitte με το Ολυμπιακό Κίνημα είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα του πώς το παγκόσμιο πρόγραμμα Olympic Partner συνεχίζει να προσελκύει τα πιο καταξιωμένα ονόματα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Η δέσμευση της Deloitte να παρέχει κορυφαία τεχνογνωσία στο Ολυμπιακό Κίνημα καταδεικνύει τη μοναδική ευκαιρία που προσφέρει το πρόγραμμα TOP».

Αυτή είναι η πρώτη παγκόσμια συνεργασία της Deloitte με τη Δ.Ο.Ε. και είναι το αποκορύφωμα της πολυετούς υποστήριξης που προσφέρει η Deloitte σε πολλούς τομείς του Ολυμπιακού Κινήματος. Η νέα παγκόσμια συνεργασία συμπληρώνει την υπάρχουσα συμφωνία με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028, όπως και με την Ολυμπιακή Επιτροπή του Καναδά, τις Γερμανικές Ολυμπιακές και Παραολυμπιακές Επιτροπές, την Ιρλανδική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Πολωνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ολυμπιακή  και Παραολυμπιακή Επιτροπή των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου οι εταιρείες-μέλη της Deloitte προσφέρουν υποστήριξη σε χιλιάδες συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Market news / Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Η νέα μοντέρνα τηλεοπτική καμπάνια της Anytime, παρουσιάζει τέσσερις πρωταγωνιστές να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινή τους μετακίνηση με το αυτοκίνητό τους.
THE LIFO TEAM
Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Market news / Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Η νέα μεγάλη τοιχογραφία σε κτίριο που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 31 απέναντι από την εμβληματική «τριλογία» (Πανεπιστήμιο, Ακαδημία, Βιβλιοθήκη), δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς και φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης street artist Atek.
THE LIFO TEAM
Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Market news / Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Tο νέο απόλυτα φορητό laptop 16 ιντσών HUAWEI Matebook D16, το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2 και άλλα προϊόντα με τεχνολογία αιχμής ήταν οι πρωταγωνιστές.
THE LIFO TEAM
Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Market news / Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου δια ζώσης Ημερίδων Ενημέρωσης με ενδιαφερόμενους φοιτητές στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Market news / Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Ερευνώντας 600 ερωτηθέντες από οργανισμούς που εκτείνονται σε 12 γεωγραφικές περιοχές και ασχολούνται με ποικίλους τομείς, η έρευνα παρέχει ένα «στιγμιότυπο» των εμπειριών που έχουν βιώσει εργαζόμενοι που ανήκουν στην LGBT+ κοινότητα.
THE LIFO TEAM
Ψωνίζω στη γειτονιά και στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις!

Market news / «Ψωνίζω στη γειτονιά»: Το πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς που στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

Ήδη 25.000 μικρές επιχειρήσεις είναι μέλη του προγράμματος και της αναπτυσσόμενης αυτής κοινότητας απολαμβάνοντας οφέλη και προνόμια  χωρίς καμία επιβάρυνση.
THE LIFO TEAM
ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Market news / ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Το Child Friendly Healthcare Initiative είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία με την οποία αναγνωρίζεται η δέσμευση των πιστοποιημένων νοσοκομείων προς τα δικαιώματα των παιδιών και την ποιότητα της περίθαλψης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ