Digestive με βρώμη & γέμιση σοκολάτα και Soft Kings βρώμης Coffee & Chocolate

Digestive με βρώμη & γέμιση σοκολάτα και Soft Kings βρώμης Coffee & Chocolate Facebook Twitter
0

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ εμπλουτίζει τις ήδη αγαπημένες σειρές μπισκότων Digestive με βρώμη και Soft Kings βρώμης, με νέες απολαυστικές γεύσεις και παρουσιάζει: τα  Digestive με βρώμη & γέμιση σοκολάτα και τα Soft Kings Βρώμης Coffee & Chocolate.  Μπισκότα με υψηλή διατροφική αξία και συστατικά που χαρίζουν απόλαυση χωρίς ενοχές!

Τα νέα ΑΛΛΑΤΙΝΗ Digestive με βρώμη & γέμιση σοκολάτα, προσφέρουν διατροφική ισορροπία και διεγείρουν τις αισθήσεις, συνδυάζοντας το τραγανό μπισκότο digestive με βρώμη, με πλούσια, απολαυστική, κρεμώδη γέμιση σοκολάτας. Μπορούν να καταναλωθούν ως snack, αλλά και να χρησιμοποιηθούν σαν βάση σε συνταγές ζαχαροπλαστικής. Μία ιδανική πρόταση για καταναλωτές που προσέχουν τη διατροφή τους, καθώς είναι χορταστικά. Η νέα γεύση έρχεται να ενισχύσει τα ήδη πετυχημένα Digestive με βρώμη και γέμιση γιαούρτι και Digestive με βρώμη και μαύρη σοκολάτα.

Νέα γεύση και για τα ΑΛΛΑΤΙΝΗ Soft Kings Βρώμης Coffee & Chocolate. Μεγάλα, μαλακά, απολαυστικά μπισκότα με έντονη γεύση καφέ, λαχταριστά κομμάτια λευκής και μαύρης σοκολάτας και ολόκληρες νιφάδες βρώμης. Μια χορταστική και απολαυστική επιλογή για να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε την μέρα σας με ενέργεια! Τα νέα Soft Kings Bρώμης Coffee & Chocolate συμπληρώνουν τις ήδη αγαπημένες γεύσεις: Πορτοκάλι & Dark Chocolate Chunks και Μπανάνα & Dark Chocolate Chunks.

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ με μακρά παράδοση ποιότητας και καινοτομίας στην ελληνική αγορά, συνεχίζει την επένδυσή της στην υψηλή διατροφική αξία της βρώμης,  ανανεώνει τους γευστικούς συνδυασμούς στα αγαπημένα μας μπισκότα και προσφέρει στους καταναλωτές διαρκώς μεγαλύτερη ποικιλία απολαυστικών επιλογών.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη!

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Market news / Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Η νέα μοντέρνα τηλεοπτική καμπάνια της Anytime, παρουσιάζει τέσσερις πρωταγωνιστές να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινή τους μετακίνηση με το αυτοκίνητό τους.
THE LIFO TEAM
Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Market news / Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Η νέα μεγάλη τοιχογραφία σε κτίριο που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 31 απέναντι από την εμβληματική «τριλογία» (Πανεπιστήμιο, Ακαδημία, Βιβλιοθήκη), δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς και φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης street artist Atek.
THE LIFO TEAM
Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Market news / Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Tο νέο απόλυτα φορητό laptop 16 ιντσών HUAWEI Matebook D16, το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2 και άλλα προϊόντα με τεχνολογία αιχμής ήταν οι πρωταγωνιστές.
THE LIFO TEAM
Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Market news / Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου δια ζώσης Ημερίδων Ενημέρωσης με ενδιαφερόμενους φοιτητές στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Market news / Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Ερευνώντας 600 ερωτηθέντες από οργανισμούς που εκτείνονται σε 12 γεωγραφικές περιοχές και ασχολούνται με ποικίλους τομείς, η έρευνα παρέχει ένα «στιγμιότυπο» των εμπειριών που έχουν βιώσει εργαζόμενοι που ανήκουν στην LGBT+ κοινότητα.
THE LIFO TEAM
Ψωνίζω στη γειτονιά και στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις!

Market news / «Ψωνίζω στη γειτονιά»: Το πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς που στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

Ήδη 25.000 μικρές επιχειρήσεις είναι μέλη του προγράμματος και της αναπτυσσόμενης αυτής κοινότητας απολαμβάνοντας οφέλη και προνόμια  χωρίς καμία επιβάρυνση.
THE LIFO TEAM
ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Market news / ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Το Child Friendly Healthcare Initiative είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία με την οποία αναγνωρίζεται η δέσμευση των πιστοποιημένων νοσοκομείων προς τα δικαιώματα των παιδιών και την ποιότητα της περίθαλψης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ