7(επτα) χρόνια MUSICA RADIO: Ένα μεγάλο party στο Couleur Locale

7(επτα) Χρόνια MUSICA RADIO Facebook Twitter
0

Το MUSICA Project - MUSICARADIO.gr, γιορτάζει τα 7επτα του χρόνια με ένα μεγάλο party, γεμάτο με μουσική και τέχνες.

7(επτα) Χρόνια MUSICA RADIO Facebook TwitterΤρεις ημέρες, τρεις όροφοι με θέα την Ακρόπολη και τους ξεχωριστούς χώρους του Couleur Locale + The Project Gallery (Νορμανού 3, Μοναστηράκι).

7(επτα) Χρόνια MUSICA RADIO Facebook TwitterΣτο χώρο του The Project Gallery (1ος όροφος) 7επτα χρόνια μέσα από: Video, έργα που δημιουργήθηκαν για το MUSICA RADIO σε καμβά, έργα σε χαρτί και ύφασμα, φωτογραφίες και φως.

7(επτα) Χρόνια MUSICA RADIO Facebook Twitter

Στην ταράτσα του Couleur Locale με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη έξι παραγωγοί & Guests φίλοι του MUSICARADIO θα παρουσιάζουν καθημερινά τη μουσική πρόταση του Project.Παρασκευή 01 Απριλίου
20:00 – 22:30 Dualism: Spiros Lourgiotis
22:30 – Bakerman

Σάββατο 02 Απριλίου
20:00 – 22:00 me.nta
22:00 – Thanassis_Epsilon

Κυριακή 03 Απριλίου
20:00 – 22:00 Semis Petrakis
22:00 – 00:00 Stiko
00:00 – B2B Bakerman / Dualism: Spiros Lourgiotis / Thanassis_Epsilon

Λίγα λόγια για το MUSICA Project – MUSICARADIO.gr


«Ξεκινήσαμε πριν από 7επτα χρόνια με μόνη διάθεση να παρουσιάσουμε τη μουσική που αγαπάμε σε ένα χώρο 3 Χ 2 (Studiάκι μια σταλιά!). Σε αυτά τα 7επτα χρόνια δεν σταματήσαμε να έχουμε την ίδια διάθεση… Δεν σταματήσαμε να θέλουμε να  παρουσιάσουμε νέες μουσικές ιδέες και η ανταπόκριση σας να μας "αναγκάσει" να "μεγαλώσουμε". Γίναμε πολλοί, κάναμε διεθνείς συνεργασίες, ζήσαμε μνημόνια, σεισμούς, πολέμους και ιούς… Ανεβήκαμε στον 5ο όροφο, δημιουργήσαμε εταιρίες παραγωγής, ανοίξαμε το ραδιόφωνο μας με εκπομπές από το εξωτερικό και γεμίσαμε παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα. Φέτος πιστεύουμε ότι μετά απ’ όλα αυτά – και αν έρθεις στα Γενέθλια μας θα μάθεις και πολλά ακόμη για εμάς - μας αξίζει να παρουσιάσουμε ένα τριήμερο party με Μουσική και Τέχνες. Πότε πέρασαν 7 χρόνια; Τρεις ημέρες, τρεις όροφοι (στον ενδιάμεσο θα ξεκουράζεσαι). Είσοδος ελεύθερη!»

Αριθμός 7επτα

▪ 7επτα ίντσες ήταν η αρχική διάμετρος των δίσκων γραμμοφώνου των 45 στροφών

▪ 7επτα είναι τα σώματα του Ηλιακού Συστήματος που είναι ορατά με γυμνό μάτι από τη Γη: ο Ήλιος, η Σελήνη και 5 πλανήτες (Άρης, Ερμής, Δίας, Αφροδίτη και Κρόνος)

▪ Οι ελεύθερες τέχνες στην αρχαιότητα ήταν 7επτα (γραμματική, ρητορική, διαλεκτική, αριθμητική, γεωμετρία, μουσική, αστρονομία)

▪ Τα χρώματα του φάσματος και του ουράνιου τόξου είναι 7επτα (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, γαλάζιο, βαθυγάλαζο, βιολετί)

▪ «Νόμος του Μίλλερ» (George A. Miller, 1956): Ο αριθμός των αντικειμένων που μπορεί να συγκρατήσει ένας μέσος άνθρωπος στη «μνήμη εργασίας» του είναι 7επτα ± 2

▪ 7επτα τα χρόνια του MUSICA RADIO

MUSICA RADIO
site: www.MUSICARADIO.gr
Facebook: @musicarado.gr
Instagram: @musicaradio.gr
YouTube: MUSICA RADIO

Couleur Local
site: https://couleurlocaleathens.com/
Facebook: @couleurlocaleathens
Instagram: @couleurlocaleathens
Νορμανού 3, Μοναστηράκι

The Project Gallery
site: https://www.theprojectgallery.gr/
Facebook: @The Project Gallery
Instagram: the_project_gallery
Νορμανού 3, Μοναστηράκι

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο κορυφαίες διακρίσεις

Market news / Παπαστράτος: Εργοδότης επιλογής με δύο σημαντικές διακρίσεις

Επαναπιστοποίηση Equal Salary για την Παπαστράτος – η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει λάβει την απαιτητική αναγνώριση ESC και «Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα για 9η συνεχή χρονιά.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ