Καλοκαίρι για τα παιδιά

Καλοκαίρι για τα παιδιά Facebook Twitter
0

Καλοκαίρι για τα παιδιά σημαίνει περισσότερος ελεύθερος χρόνος, απ' όσον μπορούν να διαχειριστούν και βαρετά μεσημέρια παρέα με το σκύλο και το θόρυβο της πόλης.

Και η υστερία δικαίως χτυπά....

Το cheapis.gr φρόντισε για αυτό με  μια πληθώρα δραστηριοτήτων στην πόλη, γεμίζοντας τον ανιαρό χρόνο, διασκεδαστικά και δημιουργικά  μέχρι τις οικογενειακές διακοπές. Όρεξη να έχετε να τα συνοδεύσετε, να παίξετε μαζί τους και το καλοκαίρι στην πόλη δε θα είναι ποτέ ξανά βαρετό!

  • Ημερήσια απεριόριστη διασκέδαση σε 40 παιχνίδια και εισιτήριο γενικής εισόδου από 4€ στο ATHENS HOLIDAY PARK στο MEC Παιανίας!
  • 9,90€ για ένα Allou! Day Pass, ημερήσιο πάσο διασκέδασης μαζί με 1 μάρκα για τα συγκρουόμενα για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης!
  • Από 6,50€ δροσερή απόδραση στο Yabanaki Beach στην Ακτή Βάρκιζας για 2 καφέδες ελεύθερης επιλογής και 2 sandwich – snack.
  • Γνώσεις και εμπειρίες μέσα από 7 δραστηριότητες που θα τους ξετρελάνουν στο πρότυπο βιωματικό πάρκο JUNIOR PARADISE μόνο 8€ για ένα βραχιόλι διάρκειας 3 ωρών για παιδιά ηλικίας 3 έως 12!
  • Βουτιά στο παιχνίδι με 4€ ένα ατομικό daily pass για ατελείωτη διασκέδαση και παιχνίδι στον θαλάσσιο παιδότοπο του Bikini beach στον Άλιμο!

Μετά από όλα αυτά γονείς και παιδιά είναι σίγουρα... ήρεμοι και ευτυχισμένοι!

Cheapis.gr «δες την καλά & φθηνά!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ