Η FIX Άνευ παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια

Η FIX Άνευ παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια Facebook Twitter
0

Η FΙΧ Άνευ, η αγαπημένη μπύρα χωρίς αλκοόλ με την αυθεντική και γεμάτη γεύση της, και με τις λιγότερες θερμίδες στην κατηγορία της, προσφέρει και φέτος απόλαυση... «άνευ προηγουμένου», με τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια.


Με ρετρό χαρακτήρα και άκρως καλοκαιρινή διάθεση, το νέο διαφημιστικό σποτ μας «ταξιδεύει» στις στιγμές εκείνες, που ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από την καθημερινότητα, αντιλαμβανόμαστε ότι «Κάποια Άνευ είναι καλύτερα από τα με...» για απόλαυση...άνευ προηγουμένου!».

Η FIX Άνευ παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια Facebook Twitter


Η FIX Άνευ, διατηρώντας αναλλοίωτη τη γεύση της μπύρας, με μόνο 14 θερμίδες ανά 100ml, αποτελεί μια διαφορετική πρόταση για όλες εκείνες τις περιστάσεις που επιθυμούμε να απολαύσουμε τη γεύση του αγαπημένου μας ποτού, άνευ αλκοόλ. Είτε στο γραφείο, είτε στην παραλία, είτε στη βόλτα, η FIX Άνευ χαρίζει τις πιο απολαυστικές στιγμές.

 


Την καμπάνια επιμελήθηκε η διαφημιστική εταιρεία McVictor & Hamilton.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ